Nadat ik voor het eerst had deel genomen aan een ademsessie, vond ik dat iedereen dit moest gaan ervaren. Wat een ‘verademing’, eindelijk rust in mijn hoofd.

 

In 2015 raakte ik burn out en in mijn herstel heb ik vele manieren geprobeerd om te ontspannen. Mijn lichaam kon bijna niets meer, maar mijn hoofd bleef overuren maken. Na de ontdekking dat ademwerk voor mij op de vier lagen van bewustzijn zo helpend en helend waren en zijn, ben ik mij meer gaan verdiepen. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. 

 

Pijnstukken en emoties die opgeslagen zaten in mijn lichaam werden door ademwerk getransformeerd, blokkades kwamen in beweging en de energie begon weer te stromen. Ik kwam met ademen bij mijn diepe weten ik (her)vond de verbinding met mezelf. Geen gedachten, voor mij een feestje, totale ontspanning, puur genieten.


Wat is Ademwerk?

Ademwerk, het werken met je adem, wordt met de dag populairder, en dat is niet zonder reden. Steeds meer mensen ontdekken Ademwerk, als dé tool voor een betere gezondheid, stress- en emotieregulatie, betere (sport)prestaties, persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Werken met je adem is veilig, toegankelijk, je kunt er alle kanten mee op, en de positieve effecten zijn groot. Werkelijk iedereen kan winst behalen door bewust te leren ademen. 

Ademwerk 

Bewust en verbonden ademhalen lijkt voor je lichaam hardwerken, maar blijkt een feestje te zijn door het loslaten van eventuele emoties, de rust en kalmte te ervaren van de mind en meer overzicht en helderheid te krijgen. 


Ik start de avond met een korte inleiding en uitleg wat je kan verwachten tijdens de ademsessie. We openen de sessie met een dankbaarheids-oefening en het zetten van een intentie. We sluiten de sessie met een gezellige nazit voor eventuele vragen of het delen van je ervaringen. 

 

Welkom in Krabbendam!

 

Liefs Nancy

 

Agenda

Waar

Krabbendammer Erfgoed

Kerkpad 15

1749 CW Warmenhuizen


Donderdag 20 juni in Groet Zonsopkomst 05:00 u

Zaterdag 22 juni in Groet Volle Maan 22:00 u

Dinsdag 25 juni Kom op Adem in Krabbendam 19:30 u

 

Zondag 30 juni tijdens Zo Kan het Ook! 12:00 u


Kosten €25,-

Volle Maan of Zonsopkomst Wandeling €5,-

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Volle Maan Wandeling

Wat is de natuur adembenemend mooi zonder de afleidingen en de prikkels waarmee we dagelijks te maken hebben. Vind je het lastig om jouw rustmomenten te pakken? Hoe sluit je je af van de drukte en onrust in je hoofd? 

 

Zaterdag 22 juni Volle Maan Wandeling | 22:00 uur | Bokkensprong in Groet