Dare to be Different

Dare to be Different!
๐——๐˜‚๐—ฟ๐—ณ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป!
Durf jij het aan, het anders te doen? Anders dan wat de meeste van je verwachten?
Ik durfde het aan, tenslotte heb ik mij altijd al anders gevoeld en daarover had ik zelf het grootste oordeel. Ik bleef mij maar aanpassen en proberen 'normaal' te zijn.
Wat is normaal tegenwoordig? Mezelf durven zijn, kunnen vertrouwen op mijn intuรฏtie en geloven in magie. Dat is wat ik ben gaan doen, eigenlijk heel normaal toch?
Afgelopen jaren heb ik behoorlijke keuzes gemaakt. Die keuzes kwamen als ingeving, vanuit een diepere laag van weten. Ik ben ze gaan volgen terwijl er pas later op de fysieke, mentaal en emotionele laag een okรฉ kwam. Het voelt goed en vol vertrouwen stap ik dan ook straks 2023 in.
Wat heb ik een tranen gehuild deze laatste twee weken van 2022. Blijkbaar moest er nog iets uit. Oude pijnstukken uit de geschiedenis werden ook mee omhoog getrokken. Blij, want ze werden eindelijk zichtbaar. Nu is duidelijk waarom ik deed wat ik deed en ga doen wat ik BEN. Puzzelstukjes die op zijn plek vielen.
Tegelijkertijd kwamen er tranen geluk en een intens gevoel van dankbaarheid.
Noem het een shift, een transformatie. Ikzelf noem het een Whoezzz moment. Een Whoezzz moment is voor mij een moment waarin er vele puzzelstukjes op zijn plaatst vallen. Hopsa in รฉรฉn keer. Lekker man!
Dus eigenlijk is de juiste vraag:
๐——๐˜‚๐—ฟ๐—ณ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป?
Op naar 2023 lieve mensen!