Met trots kijken wij terug!

4AnyBody gaat per 1 juli 2022 stoppen met het geven van de danslessen en gaat de locatie op De Huisweid verlaten.

 

Na 23 jaar Nancy en 11 jaar Laura is het tijd voor nieuwe dingen bij 4AnyBody. Het valt ons zwaar om afscheid te nemen van de vele enthousiaste dansers en van ons prachtige pand. Tegelijkertijd zijn wij ontzettend blij dat wij geweldige opvolgers hebben ontmoet, Dutch Dance Centre. Vanaf september gaan zij volop draaien met een uitgebreid lesrooster in diverse dansstijlen.

 

Een knallende laatste optreden op het Huisweid Festival!

Op zondag 5 juni 1ste Pinksterdag gaven wij een spetterend laatste optreden. 

Wat kunnen we ongelooflijk goed en met zoveel trots terugkijken op vele jaren dansplezier voor vele kinderen uit de omgeving. Zoveel kinderen, zoveel liedjes, zoveel choreo's, zoveel shows, zoveel voorstellingen.

EN ECHT MET ZOVEEL LIEFDE GEDAAN!

Reactie schrijven

Commentaren: 0