Breathwork oftewel Ademwerk (werken met je adem), Koudetraining,  Stiltewandelingen of een inspirerende Walk & Talk. Voor mij allemaal super krachtige tools om te kunnen ontspannen. Om weer helemaal op adem te kunnen komen, helderheid te krijgen en de rust te vinden in mijzelf. 

Ademwerk Kom op Adem

Ademwerk ♥ Kom op Adem ♥ Bewustzijn ♥ Verbinding

Voor en tijdens mijn Burn-out deed ik 'keiharde' pogingen om op adem te komen. Waar moest ik beginnen? In mijn zoektocht maakte ik kennis met ademwerk.

 

13 december | 19:00 uur | Krabbendammer Erfgoed

meer info

 

Ademwerk & Dippen

Ademwerk ♥ plonzen ♥ Hargen aan Zee ♥ Laguna

Ongedwongen kennismaking met ademhalingsoefeningen en dippen in koudwater. Eens per week op woensdagmorgen. Je bent van harte welkom!

 

Woensdag | 8:30 uur | Hargen aan Zee

meer info

 


Walk & Talk

Wandeling  ♥ Inspiratie in de natuur ♥ Schoorlse Duinen

Door vallen en opstaan ben ik wijzer geworden, dat is onze natuur. Ik kan niet de hele dag met mijn hoofd in de wolken heppiedepeppie lopen te wezen. Daar wordt het allemaal 'n beetje zweverig van, vind je niet?  

 

Op afspraak

meer info