Host & Assistant Trainer

Met liefde organiseer en faciliteer ik workshops, lezingen, opleidingen en educatieve trainingen op het gebied van fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording. 

 

Ruim 20 jaar heb ik met heel veel plezier mijn creatie- en mijn organisatietalent kunnen stoppen in de dans- en sportwereld. Organiseren en faciliteren van optredens, voorstellingen, shows. Van Braderie tot aan De Vest in Alkmaar.  Van onderling tot aan grootste samenwerkingen.

 

Ik hoor je denken: Dans en sport is toch heel iets anders? Ja en Nee! Want ja, het is inderdaad een hele andere branche. En nee, want het gaat hier om mensen, mensen op het podium (de dansers) en de mensen achter de schermen en het publiek. Het is een wisselwerking, het is een verbinding. Zonder stralende zelfverzekerde dansers geen beleving voor het publiek. Zonder een gemeend applaus van het publiek geen stralende zelfverzekerde dansers. Zo kan ik vele voorbeelden geven. Het mag stromen.

 

De vraag is,  wanneer ontstaat dit? 

Wanneer iedereen kan doen waar hij of zij goed in is, zijn of haar talenten kan benutten.

En dus het allerbelangrijkste:

 

Wanneer iedereen zichzelf kan zijn! 

 

Als ik dit bovenstaande ga vertalen naar het organiseren en assisteren bij trainingen en workshops, dan zie ik hierin voor mezelf weinig verschil. Signaleren en oog hebben voor wat mensen nodig hebben. Mensen verbinden. Overzicht houden. Helicopterview hebben. Gastvrijheid en Dienstbaar zijn. 

  

Wil jij jouw specialisme presenteren aan een enthousiaste doelgroep? 

Durf jij het aan om het net even anders te doen?

Vind je het leuk om een afspraak te maken om samen iets unieks te creëren?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? 


Lopende Samenwerkingen

René Valk 

Sinds begin 2020 ben ik assistent trainer bij de Workshops Wim Hof Methode, Winterwandelingen en Breathingsessions.

 

Edward Blommaart 

Vanaf september 2021 ben ik assistent trainer bij de trainingen van Edward. Vasten, de Nuchtere Aanpak.